OVER ONS

BORN IN 2011. GROWING EVER SINCE.

HOME OVER ONS

Exsited is een webfirma gelegen in Zwevegem. Onze grootste troef is dat wij kwalitatieve websites en webshops aanbieden voor een democratische prijs. Betaalbaar en professioneel webdesign, voor minder gaan we niet. Daarbovenop kunnen we een uitstekende service aanbieden qua onderhoud en updates. U kan ons altijd contacteren voor een snel en goedkoop onderhoud.

Wanneer wij een website maken dan willen wij dat u van drie dingen zeker bent. Ten eerste moet u uw website volledig zelf kunnen beheren via een handige en gebruiksvriendelijke beheerszone. Ten tweede moet uw website goed scoren in de zoekmachines. U bent weinig met uw website als deze niet goed gevonden wordt. Tenslotte moet uw website ook goed zichtbaar zijn op elk scherm. Responsive webdesign is geen toekomstmuziek meer. Uw site moet goed binnenkomen op uw computerscherm, maar ook op uw tablet en gsm. Wij bouwen websites die uw doelstellingen bereiken.

In hoofdzaak zijn we een webfirma, maar we zien onszelf liever als digital agency. Dat betekent dat wij een one-stop-shop willen zijn voor alles dat digitaal is. En dat gaat ver. Van het ontwikkelen van uw logo en corporate identity tot het maken van uw website, uw webportaal en uw nieuwsbrief. Natuurlijk hosten we uw project en uw mails ook zelf op onze eigen servers. En voor zoekmachine-optimalisatie en uw social media strategie kunt u eveneens bij ons terecht.


Waarom Exsited?

De naam zegt het zelf: wij zijn ‘excited' om voor uw firma en samen met u te werken. Enthousiasme staat bij ons heel hoog aangeschreven. We staan bij elk nieuw project te springen om er iets mooi en uniek van te maken. We zorgen ook altijd voor een optimale begeleiding doorheen het ganse proces van een website online krijgen. We zorgen graag voor een (aangename) verrassing!


0

KLANTEN

0

PROJECTEN

0

DOMEINEN

0

LIKES