Webdesign

Wij ontwerpen, scripten en programmeren uw site

HOME / DIENSTEN Webdesign

Webdesign

Webdesign is de kern van Exsited. We doen niets liever dan het bouwen van uw website, van A tot Z. Van concept tot realisatie en van domeinnaam tot zoekmachine-optimalisatie. Het eindresultaat is een website die 100% aan jouw verwachtingen voldoet, die goed scoort in de zoekmachines en die gemakkelijk zelf aanpasbaar is via een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem).

De eerste indruk is héél belangrijk. U heeft slechts enkele seconden om uw bezoekers te overtuigen. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke website, waarbij er heel aandacht wordt gekeken naar lettertypes, leesbaarheid, ruimtegevoel en witruimte.

Als digital experts besteden wij heel veel aandacht aan uw website en de vindbaarheid van uw bedrijf in de resultaten van zoekmachines. Door uw website op een slimme manier op te bouwen kunt u uw bezoekers aanzetten om actie te ondernemen.  Aan de hand van call to action knoppen zorg je er voor dat u uw bezoekers er toe aanzet om contact met u op te nemen, zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief, een bestelling te plaatsen, liken op facebook, …


​Exsited staat ook voor responsive webdesign. Dat betekent dat uw website mooi binnenkomt op elk scherm. Of bezoekers je website nu via tablet, desktop of smartphone bezoeken, wij bieden hen altijd de beste surfervaring! Het grootste voordeel van responsive webdesign is de goede leesbaarheid en snellere paginalading van uw website.

Communiceer met je klanten op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Wij implementeren social media knoppen in op verschillende zones binnen de site. 

0

KLANTEN

0

PROJECTEN

0

DOMEINEN

0

LIKES