Programmatie

Beschermde projecten voor uw bedrijf

HOME / DIENSTEN Programmatie

Programmatie

Offline applicaties zijn soms te beperkt volgens uw noden. Wij vinden dat u overal ter wereld uw data moet kunnen bekijken en bewerken. Of het nu gaat om een agendasysteem, reservatiesysteem, dealersysteem, e-learning, facturatie of ERP, u moet het overal ter wereld kunnen bewerken.

Kies daarom voor Exsited voor uw programmatie project in onze cloud. We hebben veel ervaring in diverse sectoren (auto, wellness, personal training, textiel, elektronica, hotel, sociale sector, immobiliën,...).

Voorbeelden:

-  Agenda & reservatie systeem

- Personeelsbeheer

- Task management

- Facturatie

- Stockbeheer

- E-learning

- Enquete

- ERP / CRM

- Documentenbeheer

- Dealer login

De voordelen van een online applicatie ten opzichte van een programma zijn bijna eindeloos. De belangrijkste zijn de volgende: er is geen ingewikkelde installatieprocedure nodig, alles gebeurt via de browser. Webapplicaties nemen ook geen ruimte in op de pc van de klant. Er worden dagelijks automatisch backups genomen van de data. Er is een gemakkelijke integratie mogelijk met uw website, De software is niet afhankelijk van het besturingssysteem dat op uw computer, smartphone of tablet pc staat geïnstalleerd.

Opleiding en nazorg
We zijn er van overtuigd dat onze systemen voor zichzelf spreken, maar toch zorgen we er voor dat u en uw personeel een opleiding krijgen om te leren werken met het systeem. Nadat we uw project opleverden zorgen we er natuurlijk voor dat uw project goed opgevolgd wordt. Aan de hand van uw feedback zorgen we voor finetuning.

0

KLANTEN

0

PROJECTEN

0

DOMEINEN

0

LIKES