KidsOnline

Enjoy our world of beautiful happy clothing

PROJECT DETAILS

KLANT: KidsOnline

CATEGORIE: Webshop

WEBSITE: kidsonline.be

KidsOnLine is een gezellige, trendy shop met kleding voor kids van 0 tot 16 jaar. KidsOnLine is er ook voor geboortelijsten & communiekleding.

KidsOnline

BRAINSTORM

De doelstellingen van dit project werden bij de opstartmeeting meteen duidelijk. Door het grote aanbod van nieuwe webshops en het hopeloos verouderd zijn van hun website op dat moment, verloor kidsonline zijn uitstekende positie in de online wereld. Niet alleen merkten Peter en Eefje dit in positieverlies in Google, maar ook in de omzet. Er moest een nieuwe, moderne website komen met meer mogelijkheden naar SEO en usability toe.

Design

Het design van de website is op vraag van de klant heel summer gehouden. Dankzij de schetsen van Eefje kwamen we al snel tot deze elegante, cleane lay-out, waarbij witruimtes, subtiele lijnen en lettertypes de aandacht trekken. Keep it simple.

KORTINGEN

Kidsonline werkt met enkele hele specifieke kortingstructuren. Er zijn niet enkel gewone kortingen en solden, maar ook koppelkortingen, actiekortingen en cadeaubons.

Seizoenen

Kidsonline werkt zoals de meeste webshops en winkels in de confectie met seizoenen. Dat is technisch een uitdaging geweest, maar we zijn er in geslaagd om dit heel secuur te laten verlopen.

KidsOnline
KidsOnline

Kidsonline is gelegen op het Europaplein in De Pinte met ruime parking voor de deur

OPENINGSUREN 

10u - 12u30 en 14u - 18u30
maandagvoormiddag en donderdag gesloten

De maanden januari-februari-augustus-september ook open op donderdag
shoppen op afspraak kan via GSM 0494/13.43.50

VORIGE PROJECT VOLGEND PROJECT