Marathon voor het goede doel

Beste klanten, vrienden, familie, collega's, 

Zoals velen van jullie weten ben ik naaste de ondernemersmicrobe ook gebeten door de sportieve microbe. Komende zondag ga ik voor het eerst (en misschien voor het laatst) demarathon van Brussel lopen. 

Tijdens mijn laatste duurtraining gisteren kreeg ik plots het idee om me per kilometer te laten sponsoren voor het goede doel. Ik weet het: het is weer héél laat om met zo'n idee af te komen, 6 dagen voor de race :)
Maar ik vind het wel een leuke manier om iets extra te koppelen aan deze (zware) uitdaging en een extra motivatie voor mij om het maximale uit m'n lijf te halen.

Ik had gedacht om 10 euro per kilometer te verzamelen en als goed doel een schooltje voor autistische kindjes te ondersteunen. Een marathon is 42 kilometer, dus in totaal zou dat 420 euro zijn! Daar kunnen ze zeker iets tofs mee organiseren.

Dus als je wil helpen, stuur dan gewoon een mailtje naar get@exsited.eu met het aantal kilometers dat je wil kopen. 1 kilometer = 10 euro. Het financiële regelen we na de marathon! Voel je zeker niet verplicht, maar als ik de volle 42 kilometer kan gesponsord krijgen zou het fantastisch zijn!
Als we niet aan 42 kilometer geraken, zal Exsited de resterende kilometers opkopen, maar stiekem hoop ik dat we boven de 420 euro uitkomen. 

Wat krijg je terug
- Een warm gevoel in je hart omdat je een goed doel steunt :)
- Op de dag zelf zal ik ook met een t-shirt lopen met alle namen van de sponsors op!
- Een pagina op onze website met een vermelding van je steun op
- Voor de bedrijven plaatsen we er ook hun logo & link naar hun website op
- Hopelijk kunnen we achteraf wat foto's van gelukkige kinderen op deze pagina plaatsen

Alvast bedankt!!

Meer informatie: www.exsited.eu/marathon

 

VORIGE BERICHT VOLGEND BERICHT