Hippeschoentjes in de krant

Het artikel: 

Start? April 2011.
Wie? Kathleen en Hilde, twee mama's met respectievelijk vier en drie kinderen. Die kinderen zijn een kritisch team dat de schoenen en slofjes van de webshop test op duurzaamheid in de pure zin van het woord.

Wat? Kleurrijke, degelijke kinderschoenen, regenlaarzen en sloffen van maat 16 tot 40 en een reeks hippe, duurzame (boeken-) tassen. Kwaliteit en eerlijkheid in gebruik van materialen en respect voor mens en milieu bij het productieproces zijn belangrijk. Hippeschoentjes wil bewijzen dat 'groen' niet per definitie saai moet zijn. Je vindt kinderschoenen van Kavat ekologic, Art for Kids, El Naturalista for kids, Camper for kids, Stones and Bones en Caval en weldra (vanaf het voorjaar) ook Koel4kids, Livie&Luca en Birkenstock. Slofjes van PomPom en Easy Peasy en boekentassen van Ruitertassen, Beatrix NY en Coq-en-pâte.

Praktisch? Dankzij de maatfilter in cm vind je de passende maat. Omdat schoenmaten erg verschillen van merk tot merk en van model tot model meet Hippeschoentjes zelf de binnenzool van alle schoentjes na. Zo bepaalt de shop per model voor welke voetlengtes ze geschikt zijn. Als klant geef je de lengte van de langste voet in de maatfilter in. Dan krijg je een overzicht van alle beschikbare schoenen. Betaling gebeurt via overschrijving. Na ontvangst van de betaling wordt het pakketje binnen de 2 tot 4 werkdagen geleverd, ofwel met taxipost ofwel in een Kiala-afhaalpunt naar keuze.

VORIGE BERICHT VOLGEND BERICHT